Is de Haagse politiek doorgerot ? Minister van Financien weigert de wet te handhaven. Staatssecretaris van Economische zaken weigert bankenkartel aan te pakken. Bankroversbendes zoals Rabo, ABN-AMRO en ING beroven het nederlandse volk met steun van de Nederlandse bank, de AFM en de gehele politiek.

 

Strafrechterlijk onderzoek tegen Rabo

 

Rente in Nederland ruim VIER keer zo hoog als in Duitsland. Rente manipulatie

 

Aandelenlease.nl Het volk werd/wordt beroofd door de talentloze corporate-crimers

Schadefooitje.nl Wanneer een bankroversbende (Rabo, ABN-AMRO, ING, et cetera.) de klant schade berokkent, wordt deze schade vaak afgedaan met een fooitje.

 

05  Jan  2010

Verwijfd getut

Email aan alle tweede kamerleden.

L.S.

Op mijn email van 26 augustus over deregulering kreeg ik inhoudelijke reacties van het CDA, D66 en SGP. Groen Links kwam met een boze reactie, die ik u gezien de hillarische inhoud niet wil onthouden:

"Geacht heer Firewolf, ik heb geen behoefte om op uw mail inhoudelijk te reageren. Het moet mij ook van het hart dat de toonzetting van uw brief mij ook totaal niet aanspreekt. Met vriendelijke groet, Ineke van Gent Tweede Kamerlid GroenLinks"

Ik heb hem ook op mijn website gezet, evenals de inhoudelijke reacties.

Als antwoord op de email van GroenLinks heb ik geschreven:

"Typisch Groen Links. Inbreken in een ministerie omdat je het ergens niet mee eens bent, is geen probleem. Een bomaanslag op een staatssecretaris (Kosto), brandstichtingen in Makro-vestigingen, sabotage van Shell-stations en vele andere terreur-aanslagen, geen enkel probleem. Wijlen Janmaat van zijn mensenrechten beroven, zalencentra in brand steken en Janmaat's partner het raam uit jonassen, geen enkel probleem. Wijlen Fortuyn een taart van kots en stront in zijn gezicht duwen, aanhitsen tot moord en een linkse aanhang die juigt over deze moord, geen enkel probleem. Na deze politieke moord aanhitsen tot moord op Wilders, geen enkel probleem. Kritiek uiten op kamerleden van Groen Links? Dat gaat toch echt te ver. Toch?

Waarschijnlijk gaat het vooral om mijn uitspraak:

"Ben ik eindelijk van jullie verwijfde getut af." Wie de schoen past, trekke hem aan!"

Hans Maljaars (SGP) ging wat sportiever om met mijn opmerking over "verwijfd getut":

"5. Ik krijg niet de indruk dat ik de Kamerleden van onze partij kan betrappen op verwijfd getut. Als hier wel sprake van is, hoor ik het graag."

Inderdaad, voor kamerleden van de SGP geldt mijn opmerking niet in het bijzonder.

Mijn opmerking geldt over het gedrag van de kamer en de politiek in het algemeen. Ik zal hier een beperkt aantal van mijn pijnpunten beknopt weergeven.

1. Een asielzoeker wordt veroordeeld wegens moord wegens het roken van een sigaret in een brandgevaarlijk asielzoekerscentrum. Donner en Verdonk hebben tegen de bezwaren van de brandweer en het gemeentebestuur dit detentiecentrum open gehouden. Zij zouden aangeklaagd moeten worden wegens meervoudige brandmoord.

Moeten we dit verwijfd getut of vriendjespolitiek noemen?

2. Tijdens onze oorlog in Irak schoot een marinier zijn geweer af. Een eind verder raakte een Irakees dodelijk gewond. Relatie tussen beide gebeurtenissen was al onzeker. Marinier werd gearresteerd en vervolgd wegens moord.

Het OM heeft onze soldaten in de rug aangevallen tijdens oorlogstijd. Dat is landverraad! Wat deed de kamer? Wat deed de regering?

Kreeg de marine opdracht om de leiders van het OM om 05.00 uur van hun bed te lichten, tegen de muur te zetten en standrechterlijk te executeren? Neen. Men vroeg het OM beleefd om op te houden met de onzin. Het OM reageerde: "Doen we lekker niet. We zijn een staat binnen de staat en doen waar we zin in hebben. En als jullie je niet koest houden, dan hebben we nog wel een dossier over jullie!"

Jullie hebben die landverraders niet eens op staande voet ontslagen. Levenslange gevangenisstraf voor de hoofddaders was eigenlijk het minimum geweest. Standrechterlijke executie is binnen het oorlogsrecht te rechtvaardigen.

Is jullie gedrag in deze geen verwijfd getut?

3. Wilders hitst de nederlanders op tegen 'de buitenlanders'. Dat kan hij doen omdat een paar honderd nederlandse pubers met marokkaanse of antilliaanse voorouders ontspoord zijn. De politie weet om wie het gaat en kan ze zo onschadelijk maken. Maar dat mag niet van jullie.

Is jullie gedrag in deze geen verwijfd getut?

4. Hooligans zoeken al jarenlang de confrontatie met de politie. Vorige week was het opnieuw raak, met een dode als gevolg. Waarom kan dit zo doorgaan?

Ik herinner me nog het landskampioenschap van Feyenoord. (Ik heb een goed geheugen!) Als uiting van blijdschap werd Rotterdam afgebroken en werd er meer schade aangericht dan met het bombardement in mei 1940. Ik herinner me een beeld op tv van een kleuter in een oorlogszone met een radeloze vader, die probeerde zijn kind te beschermen. Een agente schoot een hooligan in zijn been en werd daarvoor berispt. Waarom werden de overige agenten niet berispt wegens het niet gebruiken van hun wapen?

Sinds dat kampioenschap kijk ik niet meer naar voetbal!

Is er sindsdien iets opgelost of verbeterd? Neen!

Is jullie gedrag in deze geen verwijfd getut?

Oplossingen:

Wilders en co brengen graag problemen onder de aandacht, zonder met oplossingen te komen. (Het deporteren van 50 miljoen moslims beschouw ik niet als een oplossing, meneer Wilders!) Mijn oplossingen voor jullie problemen heb ik al heel lang geleden beschreven en staan ook op internet.

Ontspoorde jongeren (Marokkaans, Antilliaans, of anderszins):

1. Breidt het jeugdstrafrecht uit tot 23 jaar.

2. Eén straf voor geweldsmisdrijven: 5 jaar heropvoeding plus voorwaardelijk levenslang. Gaat een jongere ernstig in de fout, wordt hij 5 jaar heropgevoed, ver weg van zijn ouderlijk milieu, waar hij juist ontspoord is. Gaat hij na die 5 jaar opnieuw in de fout, krijgt hij automatisch levenslang. Probleem opgelost. Haal je Wilders meteen de wind uit de zeilen en voorkom je een burgeroorlog.

Het is niet noodzakelijk maar naar mijn mening wel wenselijk om het begrip levenslange gevangenisstraf te veranderen.

Men kan denken aan het volgende:

Men raakt levenslang het recht op vrijheid kwijt. Indien men zich normaal gedraagt, kan men voorwaardelijk vrij komen. Dat is geen recht, maar een gunst die kan worden ingetrokken.

Hooligans:

1. Rust iedere ME-er uit met helmen met vier camera's die iedere seconde een foto maken. Met de huidige microelektronica is dat niet moeilijk, ook niet zwaar. Dit zou voldoende informatie moeten opgeven om relschoppers te identificeren en te vervolgen.

2. Geef de ME expliciet opdracht om op te treden tegen relschoppers die zich onherkenbaar maken. Het bezit van en het dragen van bijvoorbeeld een bivakmuts of een masker tijdens een rel dient te worden bestraft met minimaal 5 jaar gevangenisstraf.

Geef scherpschutters van de politie of het leger expliciet opdracht om relschoppers neer te leggen, wanneer zij een masker of bivakmuts dragen. Bij voorkeur met een schot in het bovenbeen.

Waarom? Mensen die voorbereid naar een rel gaan en hun best doen om identificatie en bestraffing te ontlopen dienen we te beschouwen als leiders van de troep. Strafrechterlijke vervolging en onschadelijk maken van de leiders dient prioriteit te krijgen. Niemand moet aan een rel deel kunnen nemen zonder identificatie.

Als na iedere rel enkele tientallen relschoppers vijf jaar gevangenis aan hun broek krijgen, neemt de animo aan aan rellen deel te nemen snel af.

3. Stel op geweldsmisdrijven een minimum gevangenisstraf van vijf jaar. Stel op de intentie tot het plegen van een geweldsmisdrijf een minimum gevangenisstraf van vijf jaar. Het gooien van een steen naar de politie is een geweldsmisdrijf.

Het tijdens een rel in de hand nemen van een steen bewijst de intentie tot het plegen van een geweldsmisdrijf. Stel hierop minimaal vijf jaar en zorg voor voldoende foto's als bewijsmateriaal. Dan zitten de relschoppers binnen korte tijd achter de tralies en kan men weer onbezorgd naar parties en voetbalwedstrijden.

Openbaar Ministerie:

Een parlementaire enquete naar het OM lijkt me een goed begin van een oplossing. Hopelijk levert dit voldoende inzicht op om het OM onder controle van de politiek te brengen.

In het algemeen lijkt het mij wenselijk om de positie van ministers tegenover hun ambtenaren te versterken. Bij het aantreden van een minister behoort deze minister zelf de ambtelijke top aan te stellen. Vertrekt de minister, vertrekken ook de topambtenaren.

Of dit voldoende is om het OM te muilkorven en aan de ketting te leggen, betwijfel ik.

 

Andreas

 

Ik ben beschikbaar voor brainstorm-sessies, lezingen en seminars. Klik hier voor meer informatie

 

Commentaar formulier

Voor contact met de eigenaar van deze website klikt u op 'Contact formulier'

Om feedback te geven op DEZE pagina klikt u op 'Feedback geven'. Feedback wordt niet gepubliceerd.

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Commentaar wordt gepubliceerd of genegeerd.

Als u commentaar wilt geven op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wie is de president van de USA?

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  
reclame/nula__200_125euro.gif

 

reclame/varietarier.gif

 

 

Andreas Firewolf, nederlandse site

Cirkel van Licht en Liefde

Spiritualiteit en Seksualiteit

Variatarian vegetarische recepten

Andreas Firewolf, english site

Circle of Light and Love

Spirituality and Sexuality

Nul-A Computers, webhosting en website ontwikkeling met eigen CMS.

Korte biografie van Andreas Firewolf

Hoekstra (Mini-ster van Financien)

weigert het Europees Consumenten Recht inzake financiele producten te handhaven en weigert de AFM opdracht te geven de Nederlandse wet te handhaven.

Hoekstra heeft de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen) een vrijbrief gegeven, om het nederlandse volk leeg te zuigen.

Keizer (Staats-secretaresse van Economische Zaken)

weigert een kartelonderzoek naar de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen), omdat dat niet in het algemeen belang is.

De advocaat van de Rabobank en Kifid hebben expliciet geschreven in een juridische procedure, dat er sprake is van een bankenkartel, en dat banken hun klanten mogen bestelen, omdat de andere bankroversbendes (ING, ABN-AMRO en vele anderen) dat ook doen.

Verzoek tot strafrechterlijk onderzoek en strafrechterlijke vervolging van de Rabo bank

 

Rabo is schuldig aan:

Naar beginpagina

Open brief aan de leden der Staten Generaal

 

Betreffende:

  1. Ontbreken van een rechtsstaat door de Awb.

  2. Ruim 25 jaar bankroverij gesteund door de staat.

Energiepolitiek voor een beter milieu
Economische ideeen voor de nieuwe tijd
Artikelen over de wereld politiek
Handhaving van de orde is ook een mensenrecht
De opiumwet
Religie en mensenrechten, gaan ze samen?
VVD volstrekt onbetrouwbaar
Hoe kunnen we beter samen leven=
Hoe zit het met rechten van kinderen?
Ideeen voor een beter klimaat en een beter milieu
Hoe gaan we met dieren om?
Wat is er nodig om autarkisch te leven ?

Volledige buitensluiting sinds 1988

 

Sinds 1988 word ik voortdurend gediscrimineerd. Meer dan 33 jaar ben ik aan een stuk door vertrapt en buitengesloten. Voortdurend word ik sociaal en economisch buitengesloten en beschadigd.

ASN discrimineert

22 April 2022 was het weer raak. Ik heb een zakelijke bankrekening aangevraagd bij de ASN. De ASN heeft dit geweigerd. De ASN weigert ook antwoord te geven op de vraag waarom ze mij afwijzen.

Weerwoord

In dit deel van de site kun je alles lezen over de misselijke manier waarop in Nederland anders denkende mensen worden kapot gemaakt.

Blog van Groene Politiek

 

Klik hier voor regelmatig commentaar op de waanzin van de politiek, de waanzin van de media, de vernietiging van ons klimaat et cetera.

Wil je dit volgen en regelmatig emails ontvangen?

 

Klik dan hier

en registreer je als lid.

Koude oorlog
Het gele hesjes protest is niet effectief. Men kan beter protesteren tegen de pensioenfondsen.
Voorstel voor een Europese Partij voor Cosumenten Belangen
Betere bescherming van consumenten

Ruttisme

is het tegengestelde van fascisme. Fascisten willen strijden voor iets. Het Ruttisme vermijdt iedere strijd. Vragen beantwoord men met "dat kan ik me niet herinneren", "wegens te kort aan geheugen heb ik dat gewist", et cetera.

Wanneer kritiek te groot wordt, laat men de regering vallen. Vervolgens regeert men demissionair verder, zonder iets te doen. Na de verkiezingen regelt men een kabinetsformatie van een jaar en ondertussen ritselt men demissionair verder.

Politiek Den Haag prventief ruimen.

Volgens de Raad van Europa: 'Politiek en bestuur in Nederland moeten dringend op de schop'.

Deze uitspraak is veel te mild. Naar mijn mening:

De gehele top van Nederland is volledig doorgerot.

De politieke partijen functioneren als maffia-families, mini-ster-president Mark Rutte is feitelijk de 'Capo di tutti capi' van de beestenbende.

Maar als u enig fatsoen heeft:

Revoluties zijn noodzakelijk

Machthebbers misbruiken hun macht en verrijken zichzelf. Dat doen ze vrijwel altijd. Kort na een revolutie houden ze zich in, uit angst voor onthoofding o.i.d. Na één generatie beginnen ze hun angst te verliezen en worden ze brutaal en extreem hebzuchtig. Na twee generaties zijn ze volledig ontremd. Dan is het tijd voor een volgende revolutie.

 

De Franse revolutie was het meest succesvol

De Fransen onthoofden vrijwel de gehele 'adel' en een deel van de priesters. Daarom was er geen verzet meer tegen verandering.

 

De Wende was de minst succesvolle revolutie

Toen in 1989 de muur viel, kwam in Oost Duitsland de Wende. Niemand werd onthoofd of opgehangen. Een paar jaar na de Wende had het oude bestuur weer de macht. Oost Duitsland is nu nog steeds een bestuurlijke puinhoop.

Landverraders eisen uw stem
VVD totaal onbetrouwbaar
Waarom geen actie tegen Geert Wilders en de PVV. De PVV is ondemocratisch en wordt gefinancierd door Nationaal Zionisten. Wilders is een landverrader
Open brief aan de Tweede Kamer over hypotheekrente
Hoe kun je wel voordeurdeler zijn en geen fiscaal partner ???
Staten Generaal in staat van ontbinding
Mag een 11-voudige brandmoordenaar vice-voorzitter worden van de Raad van Staten ???
Vermindering administratieve lastendruk en deregulering.
Opheffen politieke partijen.
Prestatie-contract met tweede kamer.
Tweede kamer kan beter gehalveerd worden
Eerste kamer doet zijn werk niet en kan beter worden opgeheven
Rechten en plichten van de staat
Maatregelen tegen media-magnaten
Naar een nieuwe democratie
Ontwikkeld door Nul-A Computers