Is de Haagse politiek doorgerot ? Minister van Financien weigert de wet te handhaven. Staatssecretaris van Economische zaken weigert bankenkartel aan te pakken. Bankroversbendes zoals Rabo, ABN-AMRO en ING beroven het nederlandse volk met steun van de Nederlandse bank, de AFM en de gehele politiek.

 

Strafrechterlijk onderzoek tegen Rabo

 

Rente in Nederland ruim VIER keer zo hoog als in Duitsland. Rente manipulatie

 

Aandelenlease.nl Het volk werd/wordt beroofd door de talentloze corporate-crimers

Schadefooitje.nl Wanneer een bankroversbende (Rabo, ABN-AMRO, ING, et cetera.) de klant schade berokkent, wordt deze schade vaak afgedaan met een fooitje.

 

05  Jan  2010

Opheffen politieke partijen

De oude politiek bestaat uit zuilen: De socialistische zuil, de milieuzuil, de liberale zuil, de christelijke zuil en binnenkort ook de moslimzuil.

Dit systeem heeft grote nadelen. Ondermeer:

Mensen die nieuw beleid willen voeren, moeten eerst de oude knarren van hun zuil overtuigen. Dan moeten ze zoveel consessies doen, dat er van vernieuwing niets overblijft.

De gevestigde orde wil niets weten van mensen met nieuwe ideeën. Heb je frisse ideeën, dan ben je "een ongeleid projectiel", "een oproerkraaier", "een fascist of communist", "een vijand van de gevestigde orde" of gewoon "gevaarlijk". Dat laatste verwijt is het meest dodelijk. Men noemt je "gevaarlijk". Nooit neemt men de moeite om "gevaarlijk" te specificeren. Het is gewoon een label zonder inhoud en met een enorme emotionele lading. Zo trapt men iedere poging tot vernieuwing in de grond.

Men kan een nieuwe partij oprichten. Dan doet men eigenlijk hetzelfde als de oude partijen. Er wordt gekozen voor een plan en wil je op een verkiesbare plaats, dan moet je je aan dat plan houden en verder je bek houden. Wil je op een verkiesbare plaats, dan dien je te zijn:

 • jezelf-vertegenwoordiger;
 • partij-vertegenwoordiger;
 • achterban-vertegenwoordiger.
 • Indien je nog wat tijd over hebt, bijvoorbeeld na de borrel of op vrijdagmiddag, dan mag je je nog even voordoen als volks-vertegenwoordiger. Maar niet te lang en vooral niet teveel.

Is het een wonder dat de mensen genoeg hebben van de oude politiek en het oude systeem?

Revolutie:

Tegen het einde van de 18e eeuw greep de industriele revolutie zodanig om zich heen, dat de oude adel teveel in de weg stond. De adel begreep de nieuwe wereldorde niet. In Frankrijk was dat aanleiding voor een bloedige afrekening: de franse revolutie van 1789, met massa-executies en guillotines.

We zitten nu in dezelfde situatie. De oude partijen begrijpen de computers en internet niet en zien de mogelijkheden niet. Zij staan noodzakelijke vernieuwing in de weg. Het wordt tijd om ze snel en effectief op te ruimen. Met massa-executies? Als je dat wilt, maak dan een computerspelletje waarin je Balkenende en co kunt guillotineren. Persoonlijk denk ik meer aan het opruimen van de oude partijen. Hoe? Door een nieuwe partij te beginnen.

Nieuwe politieke partij:

In het oude systeem heeft een partij een ideologie en maakt om de paar jaar een plan. Iedereen die verkozen wil worden, moet zich aan de ideologie en aan het plan houden. Dit leidt tot verstarring.

In het oude systeem heeft een éénpersoonspartij geen kans. Bovendien kun je je als persoon niet inschrijven voor verkiezingen.

Wat nodig is is een partij voor partijlozen: de vrije partij. Deze voldoet aan de volgende voorwaarden:

 • De contributie is minimaal of nill;
 • Er zijn 'geen stille leden': alleen mensen die zich verkiesbaar willen stellen, kunnen lid worden;
 • Er is geen partijleiding, geen ideologie en er worden geen plannen gemaakt;
 • Communicatie geschiedt via het web;
 • Iedereen die zich verkiesbaar wil stellen doet het volgende:
 1. Je meldt je aan als lid van deze partij;
 2. Je betaalt een evenredig deel van de kosten van inschrijving voor de verkiezingen. Hiervoor kun je donateurs of supporters zoeken;
 3. Je maakt zelf een website waarop je je ideeën en plannen uitlegt, of je laat deze maken;
 4. Je zoekt zelf je kiezers;
 5. Als je bij de verkiezingen onvoldoende stemmen behaalt, gaan de stemmen voor jou naar iemand anders van deze partij;
 6. Behaal je meer stemmen dan je nodig hebt, dan gaan de reststemmen voor jou naar iemand anders van deze partij.

Feitelijk heb je zo een partij van partijlozen. Iedereen kan zeggen wat hij/zij wil. Er is geen partijlijn of ideologie. Je bent zelf verantwoordelijk voor je verkiezing. Bijna alles doe je zelf, maar je werkt wel samen met andere partijlozen. Samen vormen jullie een gelegenheidspartij, uitsluitend om aan de regels van het oude systeem te voldoen.

Verdeling van de stemmen:

De stemmen voor alle leden van de partij worden bij elkaar opgeteld. Dit levert een aantal zetels op.

Er wordt een ranglijst gemaakt naar het aantal behaalde stemmen. Degene met de meeste stemmen staat bovenaan, degene met de minste stemmen staat onderaan.

Degenen die de meeste stemmen hebben behaald, vullen de behaalde zetels op. Verlaat men de kamer, dan gaat je zetel naar de volgende persoon op de ranglijst.

Wil je meedoen?

Zelf heb ik niet de intentie om kamerlid te worden. Ik doe dus zelf niet mee. Ik wil wel mensen die zonder partijbinding kamerlid willen worden helpen en met elkaar in contact brengen.

Voorlopig kun je je per email bij mij aanmelden voor deze partij. Deze mensen zal ik met elkaar in contact brengen en indien nodig helpen bij het opzetten van een website en een partij.

Vrolijke revolutie!

Heel interessant bedacht denk ik zo. Helaas is eea mij niet geheel duidelijk. Een mooie naam de Vrije Partij, daar kunnen wij niet over twisten. Een partij bestaande uit personen; is dat niet net als een regering die uit partijen bestaat?

De personen die zich aanmelden zullen zoveel mogelijk kiezers willen verwerven neem ik aan. Ik vrees dat dit manipulatie en omkoperij tot gevolg heeft net als nu al reeds.
Je schrijft "Er is geen partijleiding, geen ideologie en er worden geen plannen gemaakt"
Maar in punt 3 schrijf je: "Je maakt zelf een website waarop je je ideeën en plannen uitlegt, of je laat deze maken". Dit kan ik niet volgen.

Een WIJZE als dictator lijkt mij toch het beste alternatief. Eén die regels stelt aan wat verkocht mag worden. Breezers uit de schappen. Andere alcoholische drank in identieke bruine flessen met een simpel standaard zwartwit etiket. Daarop vooral de bijwerkingen/gebruiks risico's vemeld als ook op Sigaretten.

Ach zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik vrees dat het een utopie is...
De natuur is hard aan het werk de balans te herstellen. Wellicht is binnenkort een simpel virusje waar wij geen antwoord op hebben de redder van deze planeet (((-:

JP Balbekende

Vrije partij is een voorlopige werknaam. Degenen die de partij vormen kunnen zelf een naam kiezen. "Ongebondenen" kan bijvoorbeeld ook heel goed.

In de huidige situatie kun je je aansluiten bij bijvoorbeeld de PvdA, CDA of VVD. Dan moet je hun partijprogramma volgen en vooral je mening voor je houden. De "vrije partij" heeft geen partijprogramma. Er zijn individuen, met ieder eigen ideeën. Deze ideeën leggen ze uit aan hun kiezers via bijvoorbeeld hun website. Ze hoeven geen verantwoording af te leggen aan partijbonzen. Ze zijn alleen verantwoording schuldig aan hun eigen kiezers.

Een wijze dictator bestaat niet. Iemand die anderen de wet voorschrijft, is niet goed wijs.

Alcohol, drugs en een overvloed aan eten zorgen voor natuurlijke selectie. Degenen die zichzelf kunnen beheersen, zullen zich voortplanten. Degenen die onbeheerst vreten en zuipen, schaden hun voortplantingskansen. In een paar honderd jaar verdwijnen hun genen uit de menselijke soort. Het verbieden van allerlei dingen brengt de mensheid terug tot het kinderlijke stadium. Dan gaat men weer als joden, christenen en moslims voor de Grote Vader op de knieën. Ik zie de mens graag volwassen worden. Dan geldt:

Er is geen god dan de mens,
Iedere man en iedere vrouw is een ster.

Doe wat gij wilt, is de gehele wet.
Liefde is de wet, liefde onder de wil.

Waarom denk je dat de planeet gered moet worden? Volgens mij gaat het heel goed met onze planeet.

Waarom wil je een wijze als dictator?
Waarom wil je een wijze als dictator voor heel nederland of heel europa? Waarom wil je (via een wijze dictator) je wil opleggen aan de wereld?
Want jij bepaalt natuurlijk wie wijs is en wie dictator mag spelen. Dan ben jij de machtswellusteling, maar je bent bang om daar zelf verantwoordelijkheid voor te nemen. Inplaats dat je zelf de rol speelt van strenge meesteres, schuif je een ander naar voren, die als strenge meester jouw regels moet opleggen.

Ik heb de indruk, dat je verlangt naar een sekte, waar je je kunt onderwerpen aan een strenge wijze meester. Dat verlangen is niet spiritueel, maar seksueel. Je wilt gewoon een sm-relatie, maar een gewone meester is je te grof. Je wilt een sm-relatie met een spirituele sm-meester. Liefst wil je een spirituele gemeenschap, waarin de leden onderworpen zijn aan een spirituele sm-meester. Dat is eigenlijk wat een sekte is.

Helaas worden sekten meestal gevormd, door "meesters" die zichzelf ontkennen. Daardoor ontsporen dergelijke sekten gemakkelijk. Vooral als er seksuele onthouding wordt opgelegd. Dan wordt seksualiteit in dienst gesteld van macht. Uiteindelijk leidt deze ontkenning van het leven (en de levensenergie of seksuele energie) in vele gevallen tot collectieve zelfmoord of andere waanzin.

Als je een spirituele meester wilt, kun je je aan mij onderwerpen. Ik zal je dan in de eerste plaats bevelen eerlijk te worden over je seksualiteit en je s.m.-verlangens en je tantrische TRANCE-FORMATIES laten doen.

Er zijn vier soorten mensen:

 • Slaven of knechten: mensen die geen verantwoordelijkheid durven nemen en daarvoor een ander nodig hebben. Deze mensen hebben een spirituele meester(es) nodig;
 • Vrijen: kleine zelfstandigen die alles zelf willen doen. Deze mensen nemen spirituele cursussen af en bepalen zelf hoe ze de kennis gebruiken;
 • Heren en dames of leiders: mensen die graag bevelen geven en anderen domineren. Deze mensen "nemen een guru in dienst" en bevelen hem/haar hun te onderwijzen of in te wijden volgens hun richtlijnen;
 • Krijgers of priesters: mensen die zich overgeven aan hun lot. Ze hebben alle drie voorgaande aspecten in zich, maar gaan daar mee om als een krijger of jager. Ze jagen op spirituele groei en spirituele realisaties en spelen de rol die daarvoor nodig is. Soms zijn ze slaaf, soms zijn ze kleine zelfstandige en soms zijn ze leider.

Zoals je al gemerkt hebt, ben ik een krijger. Voor de slaven en slavinnen ben ik een dominante meester, voor kleine zelfstandigen ben ik iemand die vrijblijvend cursussen en inwijdingen geeft en voor leiders ben ik een leraar die hun van dienst kan zijn.

In onze cultuur is een taboe ontstaan op macht en onderdanigheid. We zouden allemaal gelijk moeten zijn. Met de nadruk op moeten. Degenen die ons vertellen, dat we gelijk MOETEN zijn, zijn eigenlijk dominante machtswellustelingen, die zich boven ons verheffen (en dus niet gelijk proberen te zijn) en die hun eigen machtswellust ontkennen. Dat zijn gevaarlijke mensen. Men treft ze vooral aan bij extreem-links, waar ze trappen naar iedereen die hun niet gehoorzaamt, naar iedereen die niet leeft zoals zij hebben bevolen.

 

Andreas

 

Ik ben beschikbaar voor brainstorm-sessies, lezingen en seminars. Klik hier voor meer informatie

 

Commentaar formulier

Voor contact met de eigenaar van deze website klikt u op 'Contact formulier'

Om feedback te geven op DEZE pagina klikt u op 'Feedback geven'. Feedback wordt niet gepubliceerd.

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Commentaar wordt gepubliceerd of genegeerd.

Als u commentaar wilt geven op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

In welk jaar werd de euro ingevoerd? (Tweeduizend en twee)

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  
reclame/nula_200.gif

 

reclame/varietarier.gif

 

 

Andreas Firewolf, nederlandse site

Cirkel van Licht en Liefde

Spiritualiteit en Seksualiteit

Variatarian vegetarische recepten

Andreas Firewolf, english site

Circle of Light and Love

Spirituality and Sexuality

Nul-A Computers, webhosting en website ontwikkeling met eigen CMS.

Korte biografie van Andreas Firewolf

Hoekstra (Mini-ster van Financien)

weigert het Europees Consumenten Recht inzake financiele producten te handhaven en weigert de AFM opdracht te geven de Nederlandse wet te handhaven.

Hoekstra heeft de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen) een vrijbrief gegeven, om het nederlandse volk leeg te zuigen.

Keizer (Staats-secretaresse van Economische Zaken)

weigert een kartelonderzoek naar de bankroversbendes (Rabo, ING, ABN-AMRO en vele anderen), omdat dat niet in het algemeen belang is.

De advocaat van de Rabobank en Kifid hebben expliciet geschreven in een juridische procedure, dat er sprake is van een bankenkartel, en dat banken hun klanten mogen bestelen, omdat de andere bankroversbendes (ING, ABN-AMRO en vele anderen) dat ook doen.

Verzoek tot strafrechterlijk onderzoek en strafrechterlijke vervolging van de Rabo bank

 

Rabo is schuldig aan:

Naar beginpagina

We worden bestolen door de banken

 

Energiepolitiek voor een beter milieu
Economische ideeen voor de nieuwe tijd
Artikelen over de wereld politiek
Handhaving van de orde is ook een mensenrecht
De opiumwet
Religie en mensenrechten, gaan ze samen?
VVD volstrekt onbetrouwbaar
Hoe kunnen we beter samen leven=
Hoe zit het met rechten van kinderen?
Ideeen voor een beter klimaat en een beter milieu
Hoe gaan we met dieren om?
Wat is er nodig om autarkisch te leven ?

Volledige buitensluiting sinds 1988

 

Sinds 1988 word ik voortdurend gediscrimineerd. Meer dan 33 jaar ben ik aan een stuk door vertrapt en buitengesloten. Voortdurend word ik sociaal en economisch buitengesloten en beschadigd.

ASN discrimineert

22 April 2022 was het weer raak. Ik heb een zakelijke bankrekening aangevraagd bij de ASN. De ASN heeft dit geweigerd. De ASN weigert ook antwoord te geven op de vraag waarom ze mij afwijzen.

Weerwoord

In dit deel van de site kun je alles lezen over de misselijke manier waarop in Nederland anders denkende mensen worden kapot gemaakt.

Blog van Groene Politiek

 

Klik hier voor regelmatig commentaar op de waanzin van de politiek, de waanzin van de media, de vernietiging van ons klimaat et cetera.

Wil je dit volgen en regelmatig emails ontvangen?

 

Klik dan hier

en registreer je als lid.

Koude oorlog
Het gele hesjes protest is niet effectief. Men kan beter protesteren tegen de pensioenfondsen.
Voorstel voor een Europese Partij voor Cosumenten Belangen
Betere bescherming van consumenten

Ruttisme

is het tegengestelde van fascisme. Fascisten willen strijden voor iets. Het Ruttisme vermijdt iedere strijd. Vragen beantwoord men met "dat kan ik me niet herinneren", "wegens te kort aan geheugen heb ik dat gewist", et cetera.

Wanneer kritiek te groot wordt, laat men de regering vallen. Vervolgens regeert men demissionair verder, zonder iets te doen. Na de verkiezingen regelt men een kabinetsformatie van een jaar en ondertussen ritselt men demissionair verder.

Politiek Den Haag prventief ruimen.

Volgens de Raad van Europa: 'Politiek en bestuur in Nederland moeten dringend op de schop'.

Deze uitspraak is veel te mild. Naar mijn mening:

De gehele top van Nederland is volledig doorgerot.

De politieke partijen functioneren als maffia-families, mini-ster-president Mark Rutte is feitelijk de 'Capo di tutti capi' van de beestenbende.

Maar als u enig fatsoen heeft:

Revoluties zijn noodzakelijk

Machthebbers misbruiken hun macht en verrijken zichzelf. Dat doen ze vrijwel altijd. Kort na een revolutie houden ze zich in, uit angst voor onthoofding o.i.d. Na één generatie beginnen ze hun angst te verliezen en worden ze brutaal en extreem hebzuchtig. Na twee generaties zijn ze volledig ontremd. Dan is het tijd voor een volgende revolutie.

 

De Franse revolutie was het meest succesvol

De Fransen onthoofden vrijwel de gehele 'adel' en een deel van de priesters. Daarom was er geen verzet meer tegen verandering.

 

De Wende was de minst succesvolle revolutie

Toen in 1989 de muur viel, kwam in Oost Duitsland de Wende. Niemand werd onthoofd of opgehangen. Een paar jaar na de Wende had het oude bestuur weer de macht. Oost Duitsland is nu nog steeds een bestuurlijke puinhoop.

Landverraders eisen uw stem
VVD totaal onbetrouwbaar
Waarom geen actie tegen Geert Wilders en de PVV. De PVV is ondemocratisch en wordt gefinancierd door Nationaal Zionisten. Wilders is een landverrader
Open brief aan de Tweede Kamer over hypotheekrente
Hoe kun je wel voordeurdeler zijn en geen fiscaal partner ???
Staten Generaal in staat van ontbinding
Mag een 11-voudige brandmoordenaar vice-voorzitter worden van de Raad van Staten ???
Politiek schuldig aan verwijfd getut!
Vermindering administratieve lastendruk en deregulering.
Prestatie-contract met tweede kamer.
Tweede kamer kan beter gehalveerd worden
Eerste kamer doet zijn werk niet en kan beter worden opgeheven
Rechten en plichten van de staat
Maatregelen tegen media-magnaten
Naar een nieuwe democratie
Ontwikkeld door Nul-A Computers