Is de Haagse politiek doorgerot ? Minister van Financien weigert de wet te handhaven. Staatssecretaris van Economische zaken weigert bankenkartel aan te pakken. Bankroversbendes zoals Rabo, ABN-AMRO en ING beroven het nederlandse volk met steun van de Nederlandse bank, de AFM en de gehele politiek.

 

Rente in Nederland ruim VIER keer zo hoog als in Duitsland. Rente manipulatie

 

 

11  Jan  2018

Rabo topman Wiebe Draijer incompetent

 

Sinds de jaren '1990 is de Rabobank voortdurend in schandalen gewikkeld.

De Rabobank blijkt voortdurend van klanten te stelen. Dat doen ze ondermeer met rente-manipulatie. Hiervoor hebben ze een kartel gevormd met de andere nederlandse banken. De nederlandse overheid vindt dat uitstekend. Als mini-ster van Financien heeft Jeroen Dijsselbloem expliciet geweigerd op te treden tegen rente-manipulatie en tegen het bankenkartel. Zie PvdA totaal onbetrouwbaar.

De top van Nederland bestaat blijkbaar uit maffiose figuren, die elkaar beschermen.

 

Wiebe Draijer totaal incompetent

Wiebe Draijer, de topman van de Rabobank, is verantwoordelijk voor de drugscriminaliteit en systematische diefstal van de klanten. Uit mijn eigen ervaring met 'Wiebe Draijer' kan ik verklaren, dat Wiebe Draijer totaal incompetent is.

De Rabobank heeft van mij vele duizenden euro's gestolen via rente-manipulatie. Die hebben ze zo van mijn rekening afgeschreven. Ik heb daarover een klacht ingediend bij Kifid. En ik heb tot twee maal toe een schikkingsvoorstel gedaan. Kifid heeft het advocaatje van de Rabobank dringend verzocht om te schikken. Dat heeft de Rabobank geweigerd.

In december 2017 stuurde ik het tweede schikkingsvoorstel aan Wiebe Draijer persoonlijk. Voor slechts 4.000 euro kon de Rabobank schikken en dan hadden we weer op normale manier met elkaar kunnen omgaan. Wiebe Draijer heeft niet persoonlijk gereageerd. Via het advocaatje, mr. Purper, heeft hij laten weten niet te willen schikken.

Schikken is natuurlijk geen verplichting. Maar Wiebe Draijer heeft inmiddels meer geld uitgegeven aan zijn advocaatje mr. Purper dan het bedrag van de schikking. Schikken was gewoon goedkoper. Bovendien was er dan de mogelijkheid, om weer gewoon met elkaar om te gaan. Wiebe Draijer geeft liever geld uit aan advocaten en maakt liever ruzie met klanten, dan dat hij zich een keertje fatsoenlijk opstelt.

Het Kifid moet nog uitspraak doen. Maar afgaande op eerdere uitspraken van Kifid en jurisprudentie ziet de zaak er voor de Rabobank erg slecht uit.

De Rabobank komt dus met veel hogere kosten te zitten, dan wanneer ze zich normaal gedragen hadden. Ze hadden kunnen schikken voor veel minder geld. Wiebe Draijer heeft dat expliciet geweigerd. Daarom noem ik Wiebe Draijer totaal incompetent.

Aangenomen dat Wiebe Draijer een 'marktconform' salaris krijgt, verdient hij per jaar een paar miljoen euro. Vermoedelijk kan de Rabobank beter een gewone man aanstellen als hoofdbestuurder, voor bijvoorbeeld 200.000 euro per jaar. Dan bespaar je heel veel op salariskosten en krijg je betere mensen. Maar bij de Rabo geven ze de voorkeur aan incompetente bestuurders, die op hun klanten de indruk maken, dat ze aan een narcistische persoonlijkheidsstoornis lijden.

 

Nederlandse overheid handelt crimineel

Als Nederland een eerzame overheid zou hebben, zouden we de criminelen in de financiele sector kunnen aanklagen. We zouden naar de politie kunnen gaan en aangifte kunnen doen van diefstal. Het Openbaar Ministerie zou de financiele criminelen strafrechterlijk vervolgen en ze zouden gevangenisstraf krijgen. Dat is echter een mooie droom.

Ik heb tegen Delta Lloyd aangifte gedaan. Het Openbaar Ministerie weigerde te vervolgen. Ik heb toen een artikel 12 procedure aangespannen. Het gerechtshof van Leeuwarden wees mijn eis tot vervolging af, omdat ik geen gedupeerde zou zijn. Dit was een politieke uitspraak, geen recht.

Indien de overheid consumenten bescherming serieus zou nemen, zou men de banken hoge boetes opleggen wegens kartelvorming en rentemanipulatie. In de USA kreeg de Rabobank een boete van 1 miljard dollar !!! In Nederland nog geen euro. De mini-sterren in de nederlandse kabinetten hopen na hun politieke carriere op commissariaatjes bij grote financiele bedrijven. Dan krijgen ze heel veel geld voor wegkijken en nietsdoen. Slapend rijk worden, de droom van iedere corrupte politicus.

Als de politiek de kiezer serieus zou nemen, zou men orde op zaken stellen. Dat doet men niet. Nederland is geen bananen-republiek maar een aardappel-koninkrijk. Het resultaat is hetzelfde. Nederland wordt geregeerd door een paar maffia-families: VVD, CDA, PvdA en D66. Soms mogen CU of Groen Links ook bij de varkenstrog.

 

Kies radicaal

De gevestigde orde probeert ons bang te maken voor de radicale partijen. Als we daarop stemmen, gaat het helemaal fout. Dat wil men ons doen geloven. Maar het gaat al decenia fout en we worden voortdurend belazerd en bestolen door de gevestigde orde.

Daarom: Kies radicaal. Boycot de gevestigde orde.

 

50 miljoen voor de NAM, Groningers in de kou

Een ander extreem voorbeeld van de corruptie in de nederlandse politiek. 27 December 2017 kreeg de NAM van de nederlandse overheid een kertscadeautje van 50 miljoen euro. 'Reorganisatie-kosten'. De Groningers zitten al jaren in de kou, in hun ingestortte woningen, met scheuren waar de gure oostenwind doorheen raast. Al jarenlang zeggen de politici van de gevestigde orde: 'dat het allemaal te lang duurt', 'dat de Groningers nu echt geholpen moeten worden', 'dat we de Groningers niet in de kou kunnen laten zitten', et cetera. Het gebruikelijke gelul van de gevestigde orde.

 

Kotsbakkie bij ???

 

 

Promoot ons !!!

Vind je een artikel goed? Promoot het artikel !!!

Zelf doen we niet mee aan twitter of facebook. Maar als je zelf twittert, twitter dan deze pagina. Of plaats een link naar deze pagina op je website of facebook-pagina.

Geen like-knop of twitter-knop

Wanneer er op een webpagina een facebook like knop of een twitter knop staat, krijgen facebook en twitter bericht, dat via jouw ip-nummer die pagina is bezocht. Facebook en twitter hebben omvangrijke databestanden gekoppeld aan jouw ip-nummer. Facebook weet meer van jou dan de NSA van de meest gezochte terrorist.

En Google? Bijna iedere website heeft google-analytics. (Deze site niet.) Via google analytics krijgt google informatie over pagina-bezoeken via jouw ip-nummer. Google is net zo erg als facebook.

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Voor contact met de eigenaar van deze website klikt u op 'Contact formulier'

Om feedback te geven op DEZE pagina klikt u op 'Feedback geven'. Feedback wordt niet gepubliceerd.

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Commentaar wordt gepubliceerd of genegeerd.

Als u commentaar wilt geven op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

T

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

In welk jaar werd de euro ingevoerd? (Tweeduizend en twee)

1

ruigridder

12  Jan  2018 09:44:02

Wat een dombo !!! Management 101: Vermijdt advocaten, tenzij de tegenpartij onredelijk is.

 

Andreas Firewolf, nederlandse site

Cirkel van Licht en Liefde

Spiritualiteit en Seksualiteit

Variatarian vegetarische recepten

Andreas Firewolf, english site

Circle of Light and Love

Spirituality and Sexuality

Nul-A Computers, webhosting en website ontwikkeling met eigen CMS.

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  
reclame/nula__200_125euro.gif

 

reclame/spiri_healing.gif

 

PvdA totaal onbetrouwbaar
Rente manipulatie
Is de Haagse politiek doorgerot ?
Naar beginpagina
Wat is er nodig om autarkisch te leven ?
Energiepolitiek voor een beter milieu
Economische ideeen voor de nieuwe tijd
Landverraders eisen uw stem
Artikelen over de wereld politiek
Handhaving van de orde is ook een mensenrecht
De opiumwet
Religie en mensenrechten, gaan ze samen?
Is de Haagse politiek doorgerot ?
VVD volstrekt onbetrouwbaar
Hoe kunnen we beter samen leven=
Hoe zit het met rechten van kinderen?
Ideeen voor een beter klimaat en een beter milieu
Hoe gaan we met dieren om?
Vuile oorlog sinds 1982
Rentemanipulatie en cocaine handel
Ontwikkeld door Nul-A Computers