Is de Haagse politiek doorgerot ? Minister van Financien weigert de wet te handhaven. Staatssecretaris van Economische zaken weigert bankenkartel aan te pakken. Bankroversbendes zoals Rabo, ABN-AMRO en ING beroven het nederlandse volk met steun van de Nederlandse bank, de AFM en de gehele politiek.

 

Rente in Nederland ruim VIER keer zo hoog als in Duitsland. Rente manipulatie

 

 

30  Mei  2018

Klacht tegen de RABO-bank

 

Waar gaat het om?

 • 9 Februari 2005 heb ik met Rabobank Winschoten een overeenkomst gesloten voor krediet op betaalrekening met een rente van 6,70% per jaar.

 • Euribor stond in februari 2005 op 2,095%. Het verschil met Euribor bedroeg 4,69%.

 • Toen ik de klacht indiende stond Euribor op 0, 319%. Tellen we daar 4,69% bij op, dan komen we aan een rente van 5,01%.

 • De RABO-bank berekende mij een rente van ruim 8%. Men had de winstmarge met 3 tot 3,5% verhoogd door rente-manipulatie.

 • De RABO-bank is veroordeeld voor rente-manipulatie in het Libor-schandaal. Onder druk van de USA heeft Nederland ook een paar kleine boetes opgelegd van maximaal 3.000 euro. Als symbolisch gebaar.

 • Alle grote nederlandse banken maken zich systematisch schuldig aan rente-manipulatie van rekeningen van consumenten en kleine bedrijven. De AFM weigert daar tegen op te treden. De mini-sterren van Financien weigeren op te treden. Woutertje Bos vroeg zelfs aan rechters advies om wat hij moest doen om rechtszaken te ontlopen.

 • Ik heb het volgende verzoekschrift aan Kifid voorgelegd. Zie: verzoekschrift.pdf

  Deze zaak zou op 19 februari 2018 afgedaan worden op stukken. Sinds februari 2018 WEIGERT Kifid iedere communicatie. Zie Kifid weigert communicatie

 • Rechters veroordelen steeds opnieuw de banken en andere financiele instellingen wegens rente-manipulatie en andere criminele streken. Vervolgens gaan de bankrovers gewoon in beroep in de hoop de klagers uit te putten. Als het aan de bankrovers ligt, gaan die rechtszaken tientallen jaren door.

  De politiek WEIGERT de bankrovers aan te pakken. Dat geldt voor de gehele politiek. Je zou verwachten, dat als de SP, Groen Links, de PvdA, de PVV en 50plus samen een debat zouden aanvragen en zouden EISEN dat er hardhandig strafrechterlijk wordt opgetreden, dat er dan wat zou veranderen. De maffia-partijen in het operette-kabinetje van de Liegende Hollander (Mark Rutte) zouden dan moeten kiezen:

  1. Zichzelf blootgeven en de bankrovers openlijk beschermen.

  2. Zichzelf beschermen en de bankrovers opofferen.

  Het bovenstaande gebeurt niet. Omdat het gehele politieke systeem is doorgerot. De Haagse maffia denkt, dat het volk dom is en zich eindeloos laat naaien. Totdat het volk ineens naar Den Haag komt om verhaal te halen.

 

Promoot ons !!!

Vind je een artikel goed? Promoot het artikel !!!

Zelf doen we niet mee aan twitter of facebook. Maar als je zelf twittert, twitter dan deze pagina. Of plaats een link naar deze pagina op je website of facebook-pagina.

Geen like-knop of twitter-knop

Wanneer er op een webpagina een facebook like knop of een twitter knop staat, krijgen facebook en twitter bericht, dat via jouw ip-nummer die pagina is bezocht. Facebook en twitter hebben omvangrijke databestanden gekoppeld aan jouw ip-nummer. Facebook weet meer van jou dan de NSA van de meest gezochte terrorist.

En Google? Bijna iedere website heeft google-analytics. (Deze site niet.) Via google analytics krijgt google informatie over pagina-bezoeken via jouw ip-nummer. Google is net zo erg als facebook.

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Voor contact met de eigenaar van deze website klikt u op 'Contact formulier'

Om feedback te geven op DEZE pagina klikt u op 'Feedback geven'. Feedback wordt niet gepubliceerd.

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Commentaar wordt gepubliceerd of genegeerd.

Als u commentaar wilt geven op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

T

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wie is de president van de USA?

 

Andreas Firewolf, nederlandse site

Cirkel van Licht en Liefde

Spiritualiteit en Seksualiteit

Variatarian vegetarische recepten

Andreas Firewolf, english site

Circle of Light and Love

Spirituality and Sexuality

Nul-A Computers, webhosting en website ontwikkeling met eigen CMS.

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  
reclame/nula__200_125euro.gif

 

reclame/varietarier.gif

 

Kifid weigert communicatie
Rente manipulatie
Is de Haagse politiek doorgerot ?
Naar beginpagina
Wat is er nodig om autarkisch te leven ?
Energiepolitiek voor een beter milieu
Economische ideeen voor de nieuwe tijd
Landverraders eisen uw stem
Artikelen over de wereld politiek
Handhaving van de orde is ook een mensenrecht
De opiumwet
Religie en mensenrechten, gaan ze samen?
Is de Haagse politiek doorgerot ?
VVD volstrekt onbetrouwbaar
Hoe kunnen we beter samen leven=
Hoe zit het met rechten van kinderen?
Ideeen voor een beter klimaat en een beter milieu
Hoe gaan we met dieren om?
Vuile oorlog sinds 1982
Rentemanipulatie en cocaine handel
Ontwikkeld door Nul-A Computers