Is de Haagse politiek doorgerot ? Minister van Financien weigert de wet te handhaven. Staatssecretaris van Economische zaken weigert bankenkartel aan te pakken. Bankroversbendes zoals Rabo, ABN-AMRO en ING beroven het nederlandse volk met steun van de Nederlandse bank, de AFM en de gehele politiek.

 

Rente in Nederland ruim VIER keer zo hoog als in Duitsland. Rente manipulatie

 

 

29  Mei  2018

Is de Rabobank een narcobank?

 

Is de Rabobank in de handen van drugscriminelen?

In het Calexico schandaal heeft de Rabobank schuld bekend aan het grootschalig witwassen van cocaine inkomsten. De Rabobank wil ons graag laten geloven, dat dit een vervelend incident was en dat dat nooit meer zal voorkomen.

In het Libor-schandaal heeft de Rabobank schuld bekend aan grootschalige rente-manipulatie. De Rabobank wil ons graag laten geloven, dat dit een vervelend incident was en dat dat nooit meer zal voorkomen.

Het zuiden van Nederland is volledig vergiftigd door drugscriminaliteit. Vooral de provincies Noord Brabant en Limburg lijden zwaar onder de drugscriminaliteit. Veel boerenbedrijven zijn overgeschakeld op hennepteelt en/of extasy productie. Hoeveel van deze bedrijven zijn gefinancierd door de Rabobank? En weet de locale Rabobank niet waar deze 'ondernemers' mee bezig zijn?

 

Politiek weigert de Rabo-bank serieus te onderzoeken

In een email aan de leden van de Tweede Kamer heb ik gevraag om Optreden tegen RABO. Niet één kamerlid nam de moeit te reageren. Ze weten allemaal wat er aan de hand is, maar kijken weg.

 

De Rabo-bank is één van de rijkste banken ter wereld. Deze rijkdom is ontstaan, doordat generaties Nederlanders afgezien hebben van winstmaximalisatie om boeren en het land vooruit te helpen. Overeenkomstig de principes van Friedrich Wilhelm Raiffeisen. Sinds de jaren 1990 is de Rabobank voortdurend betrokken met ernstige misdaden. Inmiddels bestaat de indruk, dat de Rabobank een narcobank is geworden. En de politiek weigert dit te onderzoeken.

 

Rabobank nationaliseren

De Rabobank is rijk geworden dankzij de inspanningen van het nederlandse volk. Gewone banken zijn eigendom van aandeelhouders. De Rabobank heeft geen aandeelhouders. Het is sinds oudsher een cooperatieve bank. Deze bank schijnt nu in handen te zijn van mensen, die niets liever doen dan stelen, bedriegen, manipuleren en witwassen. Geldverslaafde narcisten hebben blijkbaar de macht gegrepen. Bij gewone banken zouden de aandeelhouders kunnen optreden. Dat kan bij de Rabobank niet.

Daarom dienen we de Rabobank te nationaliseren. We kunnen zo'n enorme plas geld niet laten beheren door criminelen.

 

Voortwoekerende drugscriminaliteit

Sinds 1993 waarschuw ik voordturend voor de voortwoekerende drugscriminaliteit. Zie De Opiumwet: Kankergezwel in de maatschappij! De drugscriminaliteit heeft de macht over de gewone maatschappij inmiddels overgenomen. De Haagse maffia-families (VVD, CDA, D66, PvdA en iets mindere mate GroenLinks) laten het probleem lekker verder groeien. Als kamerleden en ministers klaar zijn met de politiek, scoren ze wat leuke commissariaatjes bij financiele instellingen, die kapitalen verdienen met witwassen, rentemanipulatie en andere georganiseerde criminaliteit.

 

De politie kan het werk niet meer aan.

 • Korpschef Akerboom uit zijn wanhoop.

  • Volgens de korpschef moeten drugsgebruikers een belangrijke rol gaan spelen bij de aanpak van criminaliteit.

  • Drugsgebruikers hebben volgens de korpschef niet in de gaten dat ze een systeem in stand houden dat wordt gekenmerkt door het gebruik van extreem geweld.

  • "Er is geen andere optie, want we hebben allemaal hetzelfde probleem. We kunnen het niet alleen", zei Akerboom.

  • Minister Grapperhaus van Justitie deelt die kritiek. "Drugs worden geassocieerd met een 'happy time', alsof het erbij hoort. Ik accepteer die acceptatie niet. Achter een pil of 'lijntje' schuilt een wereld van keiharde criminaliteit; liquidaties, witwassen, corruptie, fraude en milieucriminaliteit."

   Volgens de minister gaat er jaarlijks drie miljard euro om in de Nederlandse drugshandel. "We zijn slechts in staat om tien procent op te sporen", zei Grapperhaus. Ook hij pleit voor betere internationale samenwerking.

  • Volgens de minister, zou jaarlijks 2,7 miljard aan drugsinkomsten niet aangepakt worden. Hoe kun je zoveel geld wegsluizen zonder medewerking van de grote banken?

  • Volgens de korpschef zijn mensen die af en toe een pilltje slikken de werkelijke daders. Zij financieren de drugscriminaliteit.

   Uiteraard is dit groteske onzin. Je kunt die pilletjes ook via de apotheek verkopen en belasten. De drugscriminaliteit is een politieke keuze.

   Waarom kiest de politiek voor het instandhouden van de drugscriminaliteit?

   Waarom weigert de politiek de Rabobank serieus te onderzoeken?

    

   De USA heeft de Rabobank een boete opgelegd van 1 miljard dollar. Zie: Rabobank faces second-biggest fine in Libor scandal

   In Nederland kregen twee leidinggevende bankiers voor het Liborschandaal een boete van maar liefst 3000 euro. Eén leidinggevende bankier kreeg 1500 euro boete. En een junior medewerker kreeg 750 euro boete. (Financieel Dagblad 17-08-2016)

   Deze bankiers verdienen vermoedelijk meer dan een miljoen euro per jaar, exclusief bonussen. Dat is een uurloon van meer dan 500 euro. Ze hebben voor miljarden euro's schade aangericht en vele honderden miljoenen gestolen. En dan is de hoogste boete 3.000 euro. Vermoedelijk hebben ze dubbel gelegen van het lachen.

   Waarom kregen deze topcriminelen geen vijf jaar gevangenisstraf ???
   Omdat de haagse maffia bang is dat ze zouden gaan spreken ???

   De Haagse maffia beschermt de banken voortdurend en continue. Na hun politieke loopbaan willen de dames en heren commissariaatjes scoren bij de financiele instellingen en meevreten uit de varkenstrog.

   DAAROM weigert de politiek de banken aan te pakken.

    

   Om dezelfde reden weigert de politiek drugs te legaliseren. De Rabobank heeft grootschalig cocaine-geld wit gewassen. Daaraan hebben ze schuld bepleit en hebben ze een voorziening getroffen van 310 miljoen euro. Zie Rabobank betaalt miljoenenboete in Amerikaanse witwaszaak. Inmiddels onderzoekt men in de USA hooggeplaatste medewerkers van de Rabobank. Zie Justitie VS onderzoekt witwaspraktijken oud-medewerkers Rabobank.

   En wat doet men in Nederland? In Nederland weigert de politiek een parlementaire enquete in te stellen naar de Rabobank. Ook een strafrechterlijk onderzoek kan niet. Officieel omdat men daar geen kennis en geen mensen voor heeft.

   In werkelijkheid omdat de politici niet willen, dat de varkenstrog leeg raakt voordat zij hun snuit in de trog hebben kunnen steken.
 • Extra budget forensisch onderzoek al op

  Na vier maanden is het forensisch instituut door het extra budget heen. Het geld is op. Nieuwe moorden kunnen niet meer onderzocht worden. Zie https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/extra-budget-forensisch-onderzoek-al-op~bf105857/

  Drugscriminelen kunnen dus auto's van burgermeesters in brand steken, wethouders in elkaar slaan, elkaar met automatische wapens beschieten in drukke straten. De politie kan het werk niet meer aan. Wetenschappelijke medewerkers zijn er te weinig. En het geld is op. En korpschef Akerboom kan alleen maar huilend en handenwringend een beroep doen op de drugsgebruikers om een lijntje minder te snuiven of een pilltje te minderen.

  Wie kan dit politieke systeem nog serieus nemen ???
 • CDA in de drugs-productie

  In februari 2017 werd in de Brabantse gemeente Leende het grootste drugslab van Europa aangetroffen op het erf van de CDA penningmeester. Eerder was in 2012 een hennepkwekerij op zijn terrein aangetroffen. Zie Aangetroffen drugslab Leende op erf lokale CDA-bestuurder

  De Rabobank wilde niet bevestigen, dat deze drugscrimineel gefinancierd werd door de locale Rabobank.

  De Rabobank beweert diep geworteld te zijn in de Nederlandse samenleving. Ook in Brabant en Limburg. Ook in de hennepkweek en xtc-productie? Dat wil ik graag weten.

  DAAROM wil ik een parlementaire enquete naar de Rabobank.

  In een parlementaire enquete kunnen medewerkers van de Rabobank onder ede gehoord worden. Dan hoeven ze niet te voldoen aan de zwijgplicht, die in arbeidscontracten wordt vastgelegd.

  De Haagse maffia weigert deze parlementaire enquete. Vermoedelijk omdat ze bang zijn dat hun eigen activiteiten openbaar worden.

 

Hoe crimineel is de Rabobank ???

 • In het Liborschandaal hebben ze schuld bekend en kregen ze de op één na hoogste boete: 1 miljard dollar.

 • In het Calexico-schandaal hebben ze schuld bekend en hebben ze 310 miljoen euro gereserveerd om vervolging af te kopen.

 • De Nederlandse bank heeft de Rabobank onder verscherpt toezicht geplaatst. Zie DNB neemt maatregelen bij Rabobank wegens Libor affaire

 

Is dit alle criminaliteit of alleen hetgeen gevonden werd? Is de Rabobank nu niet meer crimineel? En wat doet de Nederlandse overheid om de criminaliteit bij de Rabobank (en andere grote banken) aan te pakken?

 

Zo min mogelijk !!!

 

 • De Rabobank gaat gewoon door met georganiseerde criminaliteit en rentemanipulatie.

 • De AFM weigert op te treden tegen de rentemanipulatie van de Rabobank (en andere banken) en tegen de kartelvorming.

 • Kifid, het klachteninstituut voor klachten tegen financiele instellingen WEIGERT uitspraak te doen in een klacht tegen de Rabobank.

 

BEWIJS:

Ik heb harde bewijzen voor de bovenstaande beweringen.

 • Ik ben klant bij de RABO-bank en heb doorlopend krediet. De Rabobank heeft de rente op dit krediet verhoogt, terwijl de marktrente veel lager ligt dan toen ik het krediet afsloot.

  Het verschil met de euribor rente ligt rond 3 a 3,5%. Dat is gewoon diefstal door rentemanipulatie.

 • Ik heb bij de AFM een klacht ingediend tegen de Rabobank wegens rentemanipulatie en kartelvorming. De AFM weigert op te treden.

 • 23 maart 2016 heb ik een klacht ingediend tegen de Rabobank bij Kifid. Zie Klacht tegen de RABO-bank

  19 februari 2018 zou mijn zaak afgedaan worden op stukken. Sindsdien weigert Kifid alle communicatie. Kifid weigert communicatie

  Ik heb diverse malen telefonisch contact gehad met de receptie van Kifid. De vrouwen van de receptie hebben steeds opnieuw gevraagd aan de verantwoordelijke personen om contact met mij op te nemen. Dat hebben ze NIET gedaan.

  11 april 2018 heb ik gesproken met mw. Bhoelai. Deze stelde, dat ik binnen 90 dagen een uitspraak zou moeten ontvangen.

  22 mei 2018 heb ik gesproken met mw. Barkaoui. Ik heb haar er op gewezen, dat de 90 dagen verstreken waren. 'De behandelaar van de zaak zou mij terugbellen.' NIET DUS.

  24 mei 2018 weer naar Kifid gebeld. De behandelaar zou per telefoon of email contact opnemen. NIET DUS.

  29 mei 2018 heb ik gesproken met mw. Hoiting. De behandelaar was aanwezig maar even in vergadering. Ik zou binnen een paar uur gebeld worden. NIET DUS.

De Rabobank gaat gewoon door met rentemanipulatie en het stelen van de klanten. De andere grote banken doen dat ook. Wanneer klanten een rechtszaak winnen, gaan de banken gewoon in beroep. Dat doet zelfs de ABN-AMRO, waarvan de Staat der Nederlanden de grootste aandeelhouder is.

De Haagse maffia wil niet optreden tegen de banken. Instituten als AFM en Kifid zijn er alleen om het volk koest te houden. Met veel politiek theater doen de maffiose politici alsof ze iets doen, maar ondertussen gaat het bedriegen, oplichten en stelen gewoon door.

Voor verkiezingen doet de Haagse maffia alsof ze er zijn voor het volk, na de verkiezingen zijn ze al hun verkieizngsbeloften 'vergeten'.

De absolute kampioen Liegen en Bedriegen is Mark Rutte, de Capo di tutti Capi van de maffiose Nederlanden. De meeste mensen noemen hem 'de Liegende Hollander'.

Een goede tweede is Wiebes. Voor de gemeenteraadsverkiezingen zei Wiebes: "De onveilige gebouwen moeten volgens Wiebes zonder vertraging worden versterkt." Zie Verlossende woorden van Wiebes. Inmiddels zijn de gemeenteraadsverkiezingen voorbij en is de versterking van gebouwen 'tijdelijk' stopgezet. Zie Groningers trekken stekker uit overleg met Wiebes over versterkingsoperatie

D66 scoort ook heel goed als het gaat om Liegen en Bedriegen. Ze waren altijd een voorstander van het referendum. Totdat ze in de regering kwamen. Meteen werd het referendum afgeschaft.

Een aboslute topper onder de beroepsleugenaars is Paul Rosenmöller van Groen Links. Deze super-hypocriet heeft gelobbyd voor topsalarissen bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Die zouden volgens hem aanzienlijk hoger moeten zijn dan de huidige salarisregels eigenlijk toestaan. Zie: Linkse lobby om topsalaris. Als Groen Links nog enig vertrouwen wil behouden, zullen ze Paultje echt uit de partij moeten knikkeren. Misschien tijdens een congres met pek en veren insmeren en hem op het vliegtuid naar Noord Korea zetten.

 • Waarom zou een AFM-bestuurder meer dan 200.000 euro per jaar moeten verdienen?

  Laat de AFM eerst eens orde op zaken stellen en een einde maken aan het bankenkartel, systematisch opdrijven van rente, stelen van de klanten, witwassen van drugsgelden en alle andere georganiseerde criminaliteit van de grote banken.

  Maar dat wil de haagse mafia niet. GroenLinks wil meer geld voor de AFM topbestuurder als vergoeding voor niks doen en wegkijken.

  De elite van de westerse wereld is niet in staat te zien, dat we afstevenen op een grote revolutie, zoals de Franse revolutie. Compleet met guillotines en massa-executies. Tijdens de Franse revolutie werd de franse adel en een groot deel van de priesterstand onthoofd. De kerk had de adel altijd gesteund en al hun criminele fratsen goed gepraat. In de huidige tijd worden alle criminele fratsen van de elite goed gepraat door economen, die alles willen beweren, als ze er voor betaald worden. Zie Economen crimineel, onbetrouwbaar en corrupt ??? Als de revolutie losbarst, moeten de economen voor hun leven vrezen.

  Het kapitalisme is helemaal kapot gegroeid. We zitten in een crisis zoals de Sovjetunie rond 1987 - 1988. Ieder moment kan alles instorten. En dan willen de mensen verhaal halen. Dan kunnen de rijken en de economen vrezen voor hun hoofd.

  Bewijs: 2018, 22 januari: Oxfam publiceert een rapport, waaruit blijkt, dat 82% van de welvaartsgroei van 2017 ging naar de 1% rijkste mensen. Richest 1 percent bagged 82 percent of wealth created last year - poorest half of humanity got nothing

 

Wie kun je nog wel vertrouwen ???

Dat is de grote vraag. Maffioos Nederland is Italie al heel lang geleden voorbij gestreefd als het gaat om maffiose constructies en georganiseerde criminaliteit. De Nederlanders zijn gewoon wat geniepiger en vallen minder op.

We kunnen de banken en het establishment gewoon de rug toekeren. Wordt lid van een vakbeweging. Sluit je aan bij de SP. Of vorm met medestanders je eigen politieke beweging. Spreek je uit, protesteer, organiseer. Laat je niet naaien door de Haagse maffia en de narco-banken.

 

Andreas

 

Ik ben beschikbaar voor brainstorm-sessies, lezingen en seminars. Klik hier voor meer informatie

 

 

Promoot ons !!!

Vind je een artikel goed? Promoot het artikel !!!

Zelf doen we niet mee aan twitter of facebook. Maar als je zelf twittert, twitter dan deze pagina. Of plaats een link naar deze pagina op je website of facebook-pagina.

Geen like-knop of twitter-knop

Wanneer er op een webpagina een facebook like knop of een twitter knop staat, krijgen facebook en twitter bericht, dat via jouw ip-nummer die pagina is bezocht. Facebook en twitter hebben omvangrijke databestanden gekoppeld aan jouw ip-nummer. Facebook weet meer van jou dan de NSA van de meest gezochte terrorist.

En Google? Bijna iedere website heeft google-analytics. (Deze site niet.) Via google analytics krijgt google informatie over pagina-bezoeken via jouw ip-nummer. Google is net zo erg als facebook.

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Voor contact met de eigenaar van deze website klikt u op 'Contact formulier'

Om feedback te geven op DEZE pagina klikt u op 'Feedback geven'. Feedback wordt niet gepubliceerd.

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen. Commentaar wordt gepubliceerd of genegeerd.

Als u commentaar wilt geven op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

T

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wie is de president van de USA?

 

Andreas Firewolf, nederlandse site

Cirkel van Licht en Liefde

Spiritualiteit en Seksualiteit

Variatarian vegetarische recepten

Andreas Firewolf, english site

Circle of Light and Love

Spirituality and Sexuality

Nul-A Computers, webhosting en website ontwikkeling met eigen CMS.

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  
reclame/nula_200.gif

 

reclame/spiri_healing.gif

 

40 Jaar oorlog tegen drugs en we verliezen steeds meer. De maatschappij verloedert door idioot beleid.
Korte biografie van Andreas Firewolf
Optreden tegen RABO
Economen crimineel, onbetrouwbaar en corrupt ???
Kifid weigert communicatie
Klacht tegen de RABO-bank
Rente manipulatie
Is de Haagse politiek doorgerot ?
Naar beginpagina
Wat is er nodig om autarkisch te leven ?
Energiepolitiek voor een beter milieu
Economische ideeen voor de nieuwe tijd
Landverraders eisen uw stem
Artikelen over de wereld politiek
Handhaving van de orde is ook een mensenrecht
De opiumwet
Religie en mensenrechten, gaan ze samen?
Is de Haagse politiek doorgerot ?
VVD volstrekt onbetrouwbaar
Hoe kunnen we beter samen leven=
Hoe zit het met rechten van kinderen?
Ideeen voor een beter klimaat en een beter milieu
Hoe gaan we met dieren om?
Vuile oorlog sinds 1982
Rentemanipulatie en cocaine handel
Ontwikkeld door Nul-A Computers